Wednesday, May 4, 2011

i'll be back

first of all; thanks to ALLAH the almighty for giving me chance to have a life on 4th MAY 2011.


apakah ? sudah MAY? wee.ye ye.memang dah bersarang segala blog aku;hee.thanks reader for those who always making an effort to force me and tell me for many time to update blog.babe; sori yaa.hee.im not a blogger before nyah.*macam la orang lain lahir2 je dah jadi blogger;wee.no komen.hee.ko blogger sangat;kau la update.weee*emosional kah? hee.tade2.mood baik.BULAN baik,kite cakap2 baik2 taw. cop2.freeze.HAHA.bulan baik kah? hee.-------> I WISH I WISH WITH ALL MY HEART.FLY WITH THE DRAGON ...;weyh ! hasbiebukhori bobok.wee.stop2.hee.hee.tapi memang betul.aku berharap we.SANGAT SANGAT.MAY and bekaming days in my life akan jadi warnawarni bak pelangi cantik nun di atas sana berlatarkan langit ciptaan SANG PENCIPTA.waaaaaaah2;rase macam sasterawan.pheeeeeeewit ! haha;


hee;actually.sangat banyak cerita yang hendak dikongsi.kan lame tak update.eh? ko xperahsan kewww? oke.sedih.tsk tsk tsk.hahahahahaha(: takde lah.aku tak kisah pon.*betul keeww? hee.aku memang buat blog bukan untuk tatapan umum sebenarnya.tapi since aku taw orang lain xexplore berkembara jelajah seperti dalam JEJAKRASUL tu blog aku,so.aku xbuat private la kan.hee.macam tade gune jugak.hee.tapi kalau yang nak baca uh;sila sila.masuk2 .have a tea on your own.haha*evil laugh.hee.alang2 da baca tu,tinggal la komen or jejak.wee.nanti aku taw la korang follow.hee.nanti kiteeeew baceeew kla story awk tuu pulak .hee(aku xtaw kenapa semenjak 3 menjak ni aku tulis cemgini----> gedik) oh my !hee.

oke.meh dekat dekat sini.nak story morry.hee.*bajet banyak cerita leee tuu.hee.

takde nye banyak.saje je.nak story tentang hapa pom.still thinking.btw;

BEST TAK CUTI KORANG WE?aku?----> tak langsung.btw;tape la.ade mase ngan family pom fun ape*ayat sedap hati.pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffft;

mase cuti labour day hari tu.abah aku pegi kaaaay el.then balik malam ahad.abah,esok skulah doh la.hailohhailoh.wee.

then, hari isnin*kalau tak silap.abah packing2 barang nak gi pahang pulok.*abah abah,nok gi survey matrik pahang ko? tulun2 tengok untuk bie deh?wahahaha.okay.abah aku g kerja sebenarnya.hee.kerja kerja kerja.masa balik hari tu kan,abah pegi beli KFC,then pegi beli barang2 dapur.aku suruh die beli starch pon dia beli.wah ! terharumaru,sebab biasenyeeew die buat tak endah jeeew.hihiks.or dy nampak muke kitorang macam tak cukup kasih sayang holiday ke hape----->-.-l.wee.tapi my mom cakap,cuti panjang ni nak g kedah.weeeeee;cepat la kau datang wahai cuti yang dirindui.sangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat lama tak pegi holiday we.mood holiday membuak2 oh.hepy2.tapi kejap.aku masuk u bileeeew? T_T.nak pegi nak pegi holiday !

cakap pasal u,doakan eh eh.biar aku bole asasi uia.taubat ! aku nak pergi giler we.betul.tak tipu;aku berani KERAT KUKU ,we.hee*nampak sangat tak berani.hee.tapi tolong la.tolong la.doakan yeeeew.

orang kalau cakap pasal u,mesti tanya kan.'oh.mu g nga gapo?gapo gapo?'weyyyh.nyah ! keto la.tak kan dengan wilca USOP koooowt.sabor je lah.HAHA.then orang tny'kau drive ke? kau drive?' part tuu.speechless.abashed.tak payaaaaaaaaaaaaaah tanya la we.hee.yela2.nak sindir pon ayat tapis2 leew.haha.catch up tak2? you alls ni,hee.ceq jugak kena habaq mai,wee.AKU XLULUS TEST JPJ.*eh,kenapa dicaps?haha.kupit la jpj.xpass 3 penjuru jeeew pon.ala.pijak line putih mase reverse.macam la die tak pijak kalu die buat parking.haaaaaaaish;kalau la bole dibaca atas dahi diorang,aku rase berterabur bertindan2 kat dahi tuuu;'PIJAK LINE.PIJAK LINE'.haha.kan? asal xnaik atas benteng tu okay la kan?da kire rock.wee.*memang emo la.hee.sume orang duk menganjing kat aku.ape kes? memang lumrah kan kalau kalah macam tu;wee.eleeeh;FATINABILAHMADYANI pon tak passsss la we.*kreatif tak aku eja name die.hee.ILLEGAL DRIVER pom tak pass.aku tu kire okay la.haha;JPJ,baik baik la ngan kiteeew nanti retest ni.kiteeew nak g UIA bawak kereta,weee*bajet bajet.HAHA.

hee.sangat panjang berceloteh setelah sekian lama.'naik angin ko guano?' hee.HAHA.kawan aku suh aku buat tumblr.wweyh,best tak main benda cemgitu?aku blog pom tak ley nak handle.haha.nanti2 la.hee.aku post sal korean artis .waaaaah! hot kaw nyah.orang reblog benda2 random jeeew.eeeeuuuw;haha*sila bagi back kick sikit.gedik maksima dah niii:P hee.*AKU DALAM MOOD KOREA skrang ni.anyyeonghaseyo;haha.(sebut benda ni paknil pom pandai)-------->jual sayur! HAHA.

okay.actually.banyak lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii story aku nak citer.tapi sebelum korang tadah baldi,baik aku stop.hee.aku nak citer sal AN sebenarnya;haha..apakah? wee.lain kali.lain kali.die bukan sapesape pon.*ceeeeeeh.pengakuan BERANI TAK MATI.hee.eh,ape jeling2? *sambil angkat kening double jerk.wee.salah ke nak citer sal kawan kittttew?elleeeeeeh.haha.see ya:DD papai.

p/s:waaaaaaaaaaaaaaaah;panjang tak2? kalau korang bace sampai habis.korang komen taaaw2.aku salute getar tak lepas kat korang.weeee :Pyeeeeah.tata.

11 comments:

  1. AN AN..haha..panjeeeeeeee glo tp lucu la mg bie..hak3

    ReplyDelete
  2. hannan; punye la panjang aku describe sal tumblr la,apo.huk tu jugok mung highlight.
    naa:huk ni sore lagii.weeee.xtaw sape.cop.hee
    cty; hee.adoooooi.gapo huk lucu t?haha

    anan,naa,cty;kalu aku tahu gitu,aku post pasal tu jah.simple-.-lpfffffffffffffffffffffffft;btw,aku salute getar ko sep mung sbb bce smp abih *kalu habis.HAHAHA.thanks yaa(:

    ReplyDelete
  3. waaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh,mace2 cito ado !hahaha.

    *aku baco sampai habis bie!haha

    ReplyDelete
  4. rina;aku tabik getar xlepas ko mung nihhhh*lenguh tangan.weeeek:P thanks we.

    ReplyDelete
  5. lain kali, mention sl tu je. benda tu menarik perhatian u. hahaha

    ReplyDelete
  6. dash : gedio tu tah ?hahahahahhaa
    nan: tak penting skali uh:P weeeek.haha

    ReplyDelete
  7. haha. AN nah. auwww. swit :P . that engineer-to-be kah? :P :P

    ReplyDelete
  8. grrrrr.gedio amani? xpehe xpehe.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHA

    ReplyDelete