Monday, March 28, 2011

SIAPA YANG TAK OKAYYYY? (:


thats why SPM is not the END (:



'semangat baru
perjuangan yang satu
dan matlamat hidupku
hanya untukMU'

saya lebih daripada okay.that what we called 'SUPEROKAY'

MY FUTURE IS WAITING.
JUST REMEMBER,OUR HISTORY IS NOT OUR DESTINY.YEEEEEEEAH!


terima kasih yang tidak terhingga kepada parents aku.dun wori about me.im okay.superb okay.aku tak makan kalau tak de selera.bukan sebab KECEWA.haha.bagi kfc,aku makan ape.thanks umi,abah.walaupun dia tak cakap pergi kfc tu untuk celebrate aku punya kejayaan .KEJAYAAN,okay jugak kan? haha.tapi malam tu adek aku bisik kat telinga aku,

"bie,abah nak g kfc malam ni sebab bie buleh 7A"

7A pon celebrate ker?haaaish.mestilah ! asal? ade yang nak cari pasal ke?hee~*gedebe dop?

hari ni bfdey abah aku,abah.selamat hari lahir.semoga dicucuri rahmat dan semoga mendapat mardhotillah.cehhhh.ILYSM~

umi nak beli kek untuk abah.sebab dia msg aku takdi;

"B ARI NI B'DAY abah.UMI Cadang nak beli sebiji kek buat Abah.kalu jadi kita gi beli ptg ni"

aku tahu ,dalam masa yang sama umi cuba nak ceriakan aku.sebab umi kol sebab tanya aku dah makan ke dah bangun ke.sebab semalam aku tidur dari pukul lapan sampai pagi ni.

tidur pun boleh buat parents bimbang ke?haha

lagi satu,ustazah kat tahfiz aku pun dah tanya aku.sebab dah seminggu aku tak pergi kelas tu.hee~ hari ini aku nak pergi.nati mesti aku jadi macam artis sebab orang tanya result aku.hee~

last,umi jangan bimbang.

BIE OKAY. (:

asasi undang2? peguam syariah to be:P

5 comments:

  1. bagus bie !
    ye .bo lah kelih blake tuh .
    pandang depan plk :D

    wow .peguam syariah pn okay >.<

    ReplyDelete
  2. parents aku gano taw.HAHA..xdop gapo2 pon.bhahaha!bgus la bie g2 gak.jalam mesti ke dpn.bkn ke blkg..jd gapo2 pon xpo.asal halal & krn Allah.chewahh..:PP

    ReplyDelete
  3. yeah ! ak suko b huk ni. the old hasbie. strong babeh !

    ReplyDelete
  4. rina: xjadi ambik law.heee~
    cty:thanx dear.
    anan: you tou,lah.hee~
    cheten: i want the old cheten too.yeaaaah,hee~

    ReplyDelete